Ring til os på 50 29 50 50

Stoppet afløb

Stoppet afløb København

Hvis du har et stoppet afløb i dit hjem eller din virksomhed i København eller omegn, står vi hos Byens Kloakrens klar til at hjælpe dig. Vi rykker ud til hele Storkøbenhavn i tilfælde af stoppet afløb eller andre lignende opgaver. Vi tilbyder rensning af afløb i for eksempel køkken, bad og toilet og vi kan også foretage rensning af dræn og brønde.

Hvis du har problemer med et stoppet afløb i København eller omegn, så er Byens Kloakrens et trygt valg. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for hurtig hjælp ved et stoppet afløb eller lignende. Vi har døgnvagt og kan hurtigt hjælpe dig i akutte situationer. Vi sidder klar ved telefonen til at rådgive dig, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov.

Vi tilbyder inden for stoppet afløb i København

Hos Byens Kloakrens kan vi udføre en lang række opgaver. Vi kan hjælpe dig i tilfælde af et stoppet afløb såsom dit køkkenafløb, toiletafløb eller badeværelsesafløb, og vi kan foretage en grundig rensning af kloakker, dræn og brønde. Vi kan lave kamera-inspektioner med efterfølgende tv-rapport, hvis du har brug for det, og vi kan også foretage mekaniske rensninger.

Vores arbejdsområder dækker blandt andet følgende opgaver: 

 • Badeafløb
 • Brønde
 • Faldstammer
 • Gennemløbsbrønd
 • Dræn
 • Kloak & afløb
 • Oversvømmelse
 • Rodbeskæring
 • Slamsugning
 • Spuling
 • Stammerens
 • Vandskade

Byens Kloakrens ligger i København, og vi kan derfor hurtigt rykke ud til din arbejdsplads eller dit hjem i København, hvis du har problemer med et stoppet afløb eller lignende.

Hvis du har brug for at få udført en opgave i parkeringskældre, kloakerede haveforeninger, gårde med smalle porte eller lignende, kan vi sende en lille spulevogn, som er velegnet, når der er begrænsede pladsforhold. Hos Byens Kloakrens har vi den rette vogn med det rette værktøj til alle opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om din konkrete situation. Så hjælper vi dig til at vurdere, om du har brug for professionel hjælp, eller om der er noget, du selv kan gøre. Vi tager os god tid til dig, og vores vigtigste opgave er at efterlade dig glad og tilfreds med vores service.

Hos Byens Kloakrens har vi døgnvagt, og det betyder, at du hurtigt kan få hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet i både København og de fleste områder af Sjælland.

PRISER – SPULEVOGN

07.00 – 15.00
608,- pr. time
15.00 – 22.00
3200,- pr. udkald
22.00 – 07.00
4200,- pr. udkald

Alle priser excl. moms/afgift

Ved udkald ml. 15.00 og 07.00 kræves kontant afregning. Faktura bliver fremsendt førstkommende hverdag.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for professionel hjælp i København eller omegn i tilfælde af for eksempel et stoppet afløb, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har den rette viden og erfaring til at udføre opgaverne i høj kvalitet, og vi kan rådgive og vejlede dig til de rigtige beslutninger.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hurtig hjælp, et tilbud eller en uforpligtende snak. Vi tager os god tid til dig, og vi giver dig gerne et godt råd med på vejen.