Ring til os på 50 29 50 50

Om os

Byens Kloakrens er en lille virksomhed bygget på ganske simple principper; service og vejledning på absolut højeste niveau med tilfredsstillende resultater hver gang.

Vi har døgnvagt og dermed hurtig udrykning til akutte opgaver i hele Storkøbenhavn. Vi kan desuden kaldes ud til det meste af Sjælland med kort varsel.

Alt indenfor kloakrens, og kloakservice iøvrigt, udføres. Vi udfører mekanisk rensning af faldstammer, køkkenafløb, toiletafløb samt badeafløb. Derudover kan vi tilkaldes ved oversvømmelse og vand i kælder og tilbyder desuden akut udrykning ved alle former for kloakrensning og stoppede afløb.

Vi spuler og renser alle typer af spildevands-brønde, køkken-brønde, gennemløbs-brønde og dræn. Til opgaven har vi et kraftigt anlæg samt kamera til inspektion ved mistanke om rødder, genstande el. lign. Kamera-inspektion med efterfølgende tv-rapport udføres efter aftale.

Hurtig og effektiv døgnvagt – ring direkte på tlf. 50 29 50 50.

Et erfarent team – til landets bedste priser.

PRISER – SPULEVOGN

07.00 – 15.00
608,- pr. time
15.00 – 22.00
3200,- pr. udkald
22.00 – 07.00
4200,- pr. udkald

Alle priser excl. moms/afgift

Ved udkald ml. 15.00 og 07.00 kræves kontant afregning. Faktura bliver fremsendt førstkommende hverdag.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig, og vi kan hurtigt rykke ud til akutte opgaver i hele Storkøbenhavn, hvis du har en presserende opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!