Ring til os på 50 29 50 50

Kloakrensning

Kloakrensning København

Hos Byens kloakrens i København kan vi tilbyde en professionel kloakrensning for både private og erhverv. Vi har den rette erfaring, viden og det rigtige udstyr til at udføre en ordentlig kloakrensning, så hvis du har brug for en kloakrensning i København eller omegn er vi et trygt valg.

Udover kloakrensning kan vi hos Byens kloakrens i København også udføre opgaver som rensning af afløb, brønde, dræn og faldstammer. Vi kan også løse opgaver under jorden såsom rodbeskæringer.

Hvis du har brug for at få lavet en kloakrensning eller en af vores andre services i København, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig og besvare dine spørgsmål, og vi kan hurtigt rykke ud og hjælpe, hvis du har akut brug for det.

Sådan varetager vi kloakrensning i København

Vi kan hjælpe dig på en lang række områder inden for kloakservice. Vi kan foretage en grundig kloakrensning ved din virksomhed eller dit hjem i København eller omegn, og vi kan også stå for rensning af for eksempel dit afløb eller din brønd. Vi kan tilbyde kamerainspektioner, mekanisk rensninger, rodbeskæringer, slamsugning, spuling og stammerens, og vi kan hjælpe ved oversvømmelse, stoppede vaske, toiletter og køkkenvaske.

Vi har den rigtige viden og erfaring og det rigtige udstyr og teknikker til at løse opgaver som kloakrensning og rensning af afløb og brønde, og vi tager os af opgaver for både private og erhverv.

Hvis du har brug for erfaren og professionel hjælp til en kloakrensning i København eller Storkøbenhavn er Byens Kloakrens derfor et oplagt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller et tilbud på en opgave.

PRISER – SPULEVOGN

07.00 – 15.00
608,- pr. time
15.00 – 22.00
3200,- pr. udkald
22.00 – 07.00
4200,- pr. udkald

Alle priser excl. moms/afgift

Ved udkald ml. 15.00 og 07.00 kræves kontant afregning. Faktura bliver fremsendt førstkommende hverdag.

null

Døgnvagt

Hos Byens Kloakrens i København har vi døgnvagt og kan hurtigt rykke ud for at løse akutte opgaver i hele Storkøbenhavn. Hvis du har akut brug for en kloakservice, kan du altid ringe på 50 29 50 50. Så er vi ude og løse problemet på kort tid.

Vi indgår naturligvis også længerevarende aftaler og står for vedligeholdende opgaver. Vi er pålidelige og med os som din samarbejdspartner kan du føle dig tryg ved, at vores aftaler bliver overholdt og udført ordentligt.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for at få lavet en kloakrensning eller en af vores andre services i København eller i Storkøbenhavn, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og fortæller mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver dig gerne et råd med på vejen og vejleder dig til, hvad der er det bedste at gøre i den situation, du står i. Vi tager os god tid til dig, og vi har fokus på en serviceminded og professionel behandling af vores kunder.

Byens Kloakrens v/Thomas Hansen ligger på Oehlenschlægersgade 52, 5. sal, 1663 København V, og du kan kontakte os på telefon 50 29 50 50.

Vi glæder os til at høre fra dig og løse dine opgaver.