Ring til os på 50 29 50 50

Kloak & afløb

RENSNING AF KLOAKKER, AFLØB, BRØNDE MM

Byens Kloakrens udfører kloakrensning og dræn, samt mekanisk rensning med motorsplit og spul af køkkenafløb, toiletafløb samt badeafløb – alle former for stoppet afløb. Ved mistanke om genstand i afløb, benytter vi kontrolkamera. Totalrens af faldstammer klarer vi ligeledes, også med mekanisk motorsplit og spul. Derudover udfører vi rod-beskæringer og lignende opgaver under jorden.

Vi spuler og renser alle typer af spildevands-brønde, køkken-brønde, gennemløbs-brønde og dræn. Til opgaven har vi et kraftigt anlæg samt kamera til inspektion ved mistanke om rødder, genstande el. lign. (Bemærk: inspektionskamera – ingen tv-rapport.)

Kamera-inspektion med efterfølgende tv-rapport udføres efter aftale.

Som en del af vores alsidige service-muligheder, har vi en lille spulevogn velegnet til eksempelvis parkeringskældre, kloakerede haveforeninger, smalle porte, og andre steder hvor størrelse og/eller vægt-begrænsning spiller en rolle.

Alt bliver grundigt afprøvet og gennemtestet inden opgaven forlades – din garanti for et altid tilfredsstillende resultat.

PRISER – SPULEVOGN

07.00 – 15.00
608,- pr. time
15.00 – 22.00
3200,- pr. udkald
22.00 – 07.00
4200,- pr. udkald

Alle priser excl. moms/afgift

Ved udkald ml. 15.00 og 07.00 kræves kontant afregning. Faktura bliver fremsendt førstkommende hverdag.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig, og vi kan hurtigt rykke ud til akutte opgaver i hele Storkøbenhavn, hvis du har en presserende opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!