Ring til os på 50 29 50 50

Kloak & afløb

RENSNING AF KLOAKKER, AFLØB, BRØNDE MM

Byens Kloakrens udfører kloakrensning og dræn, samt mekanisk rensning med motorsplit og spul af køkkenafløb, toiletafløb samt badeafløb – alle former for stoppet afløb. Ved mistanke om genstand i afløb, benytter vi kontrolkamera. Totalrens af faldstammer klarer vi ligeledes, også med mekanisk motorsplit og spul. Derudover udfører vi rod-beskæringer og lignende opgaver under jorden.

Vi spuler og renser alle typer af spildevands-brønde, køkken-brønde, gennemløbs-brønde og dræn. Til opgaven har vi et kraftigt anlæg samt kamera til inspektion ved mistanke om rødder, genstande el. lign. (Bemærk: inspektionskamera – ingen tv-rapport.)

Kamera-inspektion med efterfølgende tv-rapport udføres efter aftale.

Som en del af vores alsidige service-muligheder, har vi en lille spulevogn velegnet til eksempelvis parkeringskældre, kloakerede haveforeninger, smalle porte, og andre steder hvor størrelse og/eller vægt-begrænsning spiller en rolle.

Alt bliver grundigt afprøvet og gennemtestet inden opgaven forlades – din garanti for et altid tilfredsstillende resultat.

PRISER – SPULEVOGN

07.00 – 15.00
608,- pr. time
15.00 – 22.00
3200,- pr. udkald
22.00 – 07.00
4200,- pr. udkald

Alle priser excl. moms/afgift

Ved udkald ml. 15.00 og 07.00 kræves kontant afregning. Faktura bliver fremsendt førstkommende hverdag.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig, og vi kan hurtigt rykke ud til akutte opgaver i hele Storkøbenhavn, hvis du har en presserende opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.